Velg en side

Ikke utsett problematikken

Bestill time

Klikk på booking-knappen under ønsket psykolog.

Andy Thiem

Andy Thiem

Psykologspesialist

Andy Thiem psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi.

Andy har en sjelden kombinasjon av erfaring. Han har arbeidet mye med utredning og behandling av lette psykiske psykiske tilstander og plager som angst, depresjon og tilpasningsvansker. I tillegg har han bred erfaring med behandling av mer alvorlige psykiatriske lidelser som psykose og nærliggende vansker.

Videopresentasjon av Andy:
Book time hos Andy

Hverdager, dagtid
 

Hverdager, kveldstid
 

Helg
 

Kirvil Hegna

Kirvil Hegna

Psykolog

Kirvil har opparbeidet seg bred erfaring fra offentlig og privat sektor.

Hun har møtt på mennesker i alle aldre, ofte med deres pårørende. Erfaring med et bredt spekter av psykiske lidelser, atferd og/eller nevropsykologiske utfordringer, relasjonelle-, livsmestrings- og stressrelaterte vansker.

Kirvil har fokus på å lytte og etablere en fordomsfri og trygg arena. Hun arbeider for at samarbeidet i samtalene skal bidra til å gi klienten en bedre forståelse av seg selv og de behovene som er viktige for å få et godt og meningsfylt liv.
Videopresentasjon av Kirvil:
Book time hos Kirvil

Hverdager, dagtid
 

Mery Jakubowicz

Mery Jakubowicz

Psykolog

Mery er 51 år og utdannet klinisk psykolog med fordypning innen utviklingspsykologi og over 20 års erfaring.

Mery er opptatt av at du blir sett, hørt og forstått – viktige faktorer for å føle seg trygg nok til å kunne arbeide sammen med psykologen for å forbedre psykisk helse og livskvalitet. Hun har bred erfaring med ulike aldersgrupper og lidelser som livskriser, angst, depresjon, sorg, traumer, PTSD, asperger, rusavhengighet, ofre for mennesker med narsissistisk personlighet med mer.

Videopresentasjon av Mery:
Book time hos Mery

Hverdager, dagtid
 

Hverdager, kveldstid
 

Jens Halvorsen

Jens Halvorsen

Psykolog

Jens er utdannet psykolog ved universitet i Århus, og har i tillegg en master i kognitiv og biologisk psykologi ved NTNU Trondheim. 

Jens er opptatt av viktigheten av å kunne møte deg med en tilnærming som fungerer for deg der du er akkurat nå med et perspektiv som omfatter alt fra det helt konkrete og praktisk problemløsende, til større og livsfilosofiske tema.

Han er opptatt av å skape et rom som gir en god balanse mellom trygghet og utfordring for å skape positive og varige endringer.

Som psykolog og person fokuserer han på å se de sidene som fungerer godt i alle klienter, og anser psykiske utfordringer mer som deler av det normale heller enn at det er noe separat og annerledes.

Videopresentasjon av Jens:
Book time hos Jens

Hverdager, dagtid